Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför samma öppettider på alla återvinningscentraler?

Varför har ni i princip samma öppettider på alla tre återvinningscentraler i Linköping? Istället för att alla tre har öppet på lördag och stängt på söndag vore det väl bättre service att några hade lördagsstängt och några söndagsstängt? Då skulle det alltid finnas någon återvinningscentral att åka till på helgen.

Kommentarer

 • Hej Erik!

  Återvinningscentralerna i Linköping är lokaliserade utifrån att de ska ha en geografisk spridning. Tanken är att man ska åka till den återvinningscentral som är närmast. Vi vill helt enkelt undvika att leda trafik från ena änden av staden till den andra.

  Då det är så inarbetat att vi har öppet på lördagar bedömer vi inte att det är ett möjligt alternativ att hålla stängt på någon återvinningscentral på lördagar. Öppettiderna för återvinningscentralerna är ständigt under utvärdering och vi är tacksamma för alla synpunkter och idéer. Vi har nyligen gjort en justering med utökade öppettider.

  I nuläget har vi söndagsöppet på alla återvinningscentraler i Linköping under april, maj och oktober då vi har många besökare.

  Hoppas att du ska kunna hitta en återvinningscentral och tid som passar dig!

  Med vänlig hälsning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.