Till senaste kommentaren

Synpunkt återvinningscentraler

Hej!
Tycker att det är mycket dåligt att det inte finns någonstans i Linköping där man kan slänga en möbel när man ska flytta en söndag. Dom flesta är lediga och flyttar under helger.
Detta innebär att man får utökade kostnader i form av hyra av släp samt att en annan kommuns återvinningscentral blir belastad.
Rekommenderar er att gå in på återvinningscentralen Björshult i Nyköping, där skriver att dom har flest besökare på söndagar. Den återvinningscentralen betalar även Oxelösund med 12.000 invånare till, bra service till invånarna.
Tycker att detta är en riktigt dåligt av Linköping som gärna vill vara en stad som vill locka till sig invånare och då även många studenter.

Mvh
Birgitta HellKommentarer

 • Hej Birgitta,

  Tack för dina synpunkter!

  Jag tar frågan vidare till de ansvariga, och återkommer när vi har fått ett svar tillbaka.
  På grund av semestertider kan jag inte sätta en exakt tid på när svaret kommer, men det ligger på deras bord nu.

  Önskar dig en trevlig helg!

  Med vänlig hälsning
  Emil
 • Hej,

  Tack för din väntan!

  Vad bra att du är med och värnar om miljön genom att sopsortera!

  Vi har varierade öppettider på våra återvinningscentraler, så det ska passa så många som möjligt av våra kunder.

  Under veckorna finns det möjlighet att besöka våra återvinningscentraler tidig morgon, dagtid, kvällstid och på lördagar. Vi har också extra söndagsöppet under de månader som det finns störst behov av att besöka oss.

  Vi frågar återkommande våra kunder om hur de upplever återvinningscentralernas öppettider och i den senaste undersökningen svarade så många som 94 procent att de är nöjda eller mycket nöjda. Om vi ökar öppettiderna på helgerna så medför det extra kostnader som alla boende i Linköping med omnejd skulle få vara med att betala.

  Alternativt skulle vi behöva stänga återvinningscentralerna under andra dagar för att kompensera för de ökade kostnaderna. Vi utvärderar ständigt vår verksamhet och tar till oss av dina synpunkter, även om vi just nu inte planerar för några förändringar.

  Önskar dig en fortsatt fin sommar!

  Med vänlig hälsning
  Emil

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.