Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilka öppettider har Ullstämma?

Varför står det på första sidan när man söker på återvinning Ullstämma att det är stängt på söndagar. I söndags sökte jag och under "Idag" stod det stängt. När vi hade åkt förbi såg jag att det var öppet???

Kommentarer

 • Hej Mariette,
  Under april, maj och oktober har vi öppet på våra återvinningscentraler i Linköping även på söndagar.

  Var är det du har sökt? Bra om vi kan förtydliga vår information om vi missat något.
  På vår webbplats står det att vi har extra öppet på söndagar under denna period.

  Vänliga hälsningar

  Emil Kundservice
 • Varför har ni inte en ruta med normala öppettider för återvinningsstationerna?
  Nu visas veckans öppettider, men jag vill ha årets som kan fästas på kylskåpet. Onödigt att behöva gå in på veckans öppettider varje gång det är dags för besök. Ni hade tidigare en ruta med normala tider alla dagar och dessutom angivelser om vilka dagar under året som är annorlunda än dem med normaltid.
  Det var bättre förr.....!

 • Hej!

  Denna vecka har vi gjort om sidan där öppettiderna visas så att det lättare ska gå att se våra öppettider i midsommar. Nästa vecka kommer det att ändras tillbaka och då kan du se veckans ordinarie öppettider.

  Vill du redan nu ha ordinarie öppettider för återvinningscentralen i Ullstämma, så är de:
  Måndag 06.30-20.00
  Tis-tors 09.00-18.00
  Fredag 06.30-18.00
  Lördag 08.30-16.30

  Trevlig midsommar!

  Med vänlig hälsning

  Emil Kundservice
 • Hej! Jag förstår inte varför ni inte har öppet oftare på söndagar! De flesta är lediga på helgerna och många med mig skulle uppskatta att det är öppet på söndagar oftare än bara april maj och oktober! Varför inte även  mars, juni, juli, augusti, september!
  I alla fall utöka med mars, augusti och september! Jobbar själv i vården
  Anki
 • Hej Anki!

  Öppettiderna på våra återvinningscentraler är varierade för att de ska passa så många som möjligt av våra kunder. Under veckorna finns det möjlighet att besöka våra återvinningscentraler tidig morgon, dagtid, kvällstid och på lördagar. Vi har också extra söndagsöppet under de månader som det finns störst behov av att besöka oss.

  Vi frågar återkommande våra kunder om hur de upplever återvinningscentralernas öppettider och i den senaste undersökningen svarade så många som 94 procent att de är nöjda eller mycket nöjda. Om vi ökar öppettiderna på helgerna så medför det extra kostnader som alla boende i Linköping med omnejd skulle få vara med att betala.

  Alternativt skulle vi behöva stänga återvinningscentralerna under andra dagar för att kompensera för de ökade kostnaderna. Vi utvärderar ständigt vår verksamhet och tar till oss av dina synpunkter, även om vi just nu inte planerar för några förändringar.

  Madeleine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.