Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför kommer det missljud/brus från värmeväxlaren?

Det har uppstått ett missljud (brusande) från värmeväxlaren som försvinner om jag stänger kranen till ingående ledningen från Tekniska Verken!

Kommentarer

 • Hej!

  Kontakta oss på kundservice 0771-25 26 27 så gör vi en felanmälan på detta till våra fjärrvärmetekniker.

  Med vänlig hälsning

  Emil Kundservice
 • Hej!
  Varför tappar jag tryck i värmeväxlarsystemet? Efter att ha fyllt på till 1 bars övertryck på vvx enheten tappas tryck snabbt igen, ner till ca 0.4-0,7 bar på ett dygn. Inga synliga läckage. Jag har luftat elementen på rekommenderat sätt och har även öppnat luftningsventilen på vvx enheten. Vad kan vara fel?
 • Hej Martin!

  Ta gärna kontakt med vår kundservice på 0771-25 26 27 så kan du få tala med en tekniker som kan hjälpa dig se över problemet med värmeväxlarsystemet.

  Med vänliga hälsningar,

  Madeleine Kundservice
 • Ska meddela vattenmätarställning. Minns inte lösenord. När jag ska beställa nytt så duger inte min mailadress. Den jag hade förr finns inte kvar. Kan jag skicka ett mail med mätarställning och kundnummer?
 • Hej Harald!

  Absolut skicka in det till kundservice@tekniskaverken.se så tar vi hand om det.

  Mejla gärna in dina uppgifter för inlogget också så kan vi titta på det med.

  Med vänliga hälsningar
  Emil Kundservice
 • Hej.
  Vi har precis flyttat till hus och det brusar / låter otroligt mycket från rör och element fast elementen inte är på, är det att vi behöver lufta elementen eller varför låter det så mycket från rören?

 • Hej Sanna!

  Testa gärna att lufta elementen först för att se om det avhjälper problemet med missljud. Gör det inte detta rekommenderar jag att du ringer in till vår kundservice på 0771-25 26 27 så får vi göra en felanmälan på detta.

  Med vänliga hälsningar
  Madeleine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.