Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför läcker gröna påsen?

Jag tycker att det är irriterande att de gröna påsarna inte är täta. Vätska från avfallet rinner ofta igenom och ner i den lilla korgen och vidare ner i köksskåpet.

Hur tänker ni i den frågan? Ska dom vara täta eller ....?

Kommentarer

 • Hej Lennart!

  Tack för din fråga! Självklart ska inte påsarna läcka och det är heller inget vi fått in någon större mängd felanmälningar på. Sen kan de såklart gå sönder av olika anledningar och uppmärksammar man att en specifik rulle är trasig kan man enkelt få tag på en ny, antingen genom att knyta fast en påse på ditt sopkärl om du har ett eget eller hämta en ny rulle i det gemensamma sophuset om du bor i hyresfastighet. Gröna påsar går även bra att hämta på våra återvinningscentraler.

  Bra att tänka på är att läckage också kan uppstå om man till exempel lägger i för varmt avfall som kan göra att plasten smälter. Om du upplever fortsatta problem med detta får du gärna återkomma till oss via mail på kundservice@tekniskaverken.se eller ring till oss på 0771-25 26 27 så ska vi ta detta vidare.

  Med vänliga hälsningar
  Madeleine Kundservice
 • Vi har fått ett antal rullar med läckande påsar och det beror inte på att vi lägger i varma saker eller gör sönder dem. Försök inte skylla detta på oss kunder. Att hämta nya påsar hjälper knappast när man redan fått kladdig vätska i skåpet eller på köksgolvet då man bär ut dem. Vi har fått problemet så ofta att vi inte tror på att det är ovanligt.Det här behöver ni åtgärda.
  Vänliga hälsningar
 • Hej Claes!

  Tack för att du återkopplar till oss angående dina problem med gröna påsen. Jag ska se till att detta förs vidare till vår avfallsavdelning som får kika närmare på detta.

  Med vänliga hälsningar
  Madeleine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.