Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

När börjar hämtning/ tömning av trädgårdstunna? Funkar appen på samma sätt?

Hej Tekniska verken,

Jag flyttade till hus för några månader sedan och använder er påminnelsefunktion för hämtning av hushållsavfall i mobilen och tycker att den fungerar toppen! Nu är min fråga då om hämtning av trädgårdstunnan kommer att fungera på samma sätt (behöver jag göra något?) och i så fall när kommer ni och tömmer min trädgårdstunnan?

Kommentarer

 • Hej Ida,

  Vad roligt att höra att du tycker om vår app för hämtning/tömning av dina tunnor.

  Ja, påminnelsefunktionen kommer fungera på samma sätt som ditt hushållsavfall fungerar idag, bra va? Hämtningen av trädgårdsavfall börjar v.15 för de som har hämtning udda veckor och v.16 för de som har jämna veckor. Denna tjänst fortsätter sen till vecka 47 respektive vecka 48. Saknar du information om din hämtningsvecka är du välkommen att besöka när hämtar vi hos dig? på vår hemsida.

  Finns inte informationen med i din app rekommenderar jag dig att loggar ut och sedan loggar in igen. Skulle inte detta fungera ber jag dig att avinstallera appen och installera den igen. Om du har testa dessa vägar och det fortfarande inte skulle fungera får du gärna kontakta oss med dina personuppgifter via mail kundservice@tekniskaverken.se eller via telefon 0771-25 26 27, så ska vi se till att det felanmälts.

  Önskar er ett härligt pyssel i er trädgård!

  Med vänlig hälsning,
  Madeleine Kundservice
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.