Faktura varje månad

Hej.
Får ju inte bättre kontroll på energiförbrukningen bara för att ni skickar fakturan lite oftare? I så fall borde ni skicka den varje dag då får jag kontroll.
Hur skulle det vara om ni i stället erbjöd möjligheten att jag som fastighetsägare kunde läsa av era mätare när jag har tid och lust via t.ex. Wireles M-Bus. Vi går ju nu mot det som kallas Internet of Things (IoT)

Tänk framåt
Mvh
Thomas Bergman

Thomas Bergman Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Thomas,
  Vi vill gärna erbjuda bättre möjlighet att läsa av din mätare.

  Just nu håller vi på att successivt byta ut alla mätare i kommunen till nya sk Aidonmätare. Du kan läsa lite om dom här. Vid något tillfälle kommer du få ett brev ang bytet, som utförs av Eltel. Aidonmätarna kommer göra det möjligt för dig att bättre följa din elförbrukning.

  Det går även att ansöka om timmätning på dina mätare via mina sidor på vår hemsida. Då kan du via mina sidor följa din förbrukning timme efter timme.

  Då jag inte ser din adress kan jag inte se hur just du har det med din mätare. Om det är någonting du vill kolla upp så får du gärna ringa oss på 0771-252627 alt mejla på kundservice@tekniskaverken.se. Eftersom det här är ett offentligt forum har vi inte möjlighet att ta emot personlig uppgifter här.

  Vi försöker alltid att tänka framåt. Om du har ytterligare idéer på hur vi kan göra det, får du gärna kontakta oss igen.

  Med Vänliga Hälsningar,
  Beatrice Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.